You are here

2016 AMM Resources

MEETING THEME: The New Innovation Agenda – what’s IT’s role?

DAY 1: Wednesday 6th of April 2016

Treasury Room, The InterContinental Hotel
117 Macquarie Street, Sydney

Time

Event

From 9:30am (25 min)

Registration
Tea and coffee will be available in the foyer of the Treasury Room.

Barista sponsored by Red Hat

9:55am (5 min)

Housekeeping

Anne Kealley
CEO, CAUDIT

10:00am (10 min)

Welcome

Michael Kirby-Lewis
President, CAUDIT

10:10am (40 min)

Keynote – Learn.  Unlearn.  How to create an innovation platform

Jenny Beresford
Research Director, Leadership and Innovation, Gartner

10:50am (20 min)

Intersect. Innovate. Interstate

Marc Bailey
CEO, Intersect

11:10am (20 min)

Morning Tea
Tea and coffee will be available in the foyer of the Treasury Room.

Barista sponsored by Red Hat

11:30am (30 min)

Moving to IT as a Service

Robin Finlayson
Lead Solutions Architect, UNISYS

12:00pm (30 min)

The SAP Higher Education Ecosystem and case study of global first implementation by La Trobe University.

Ash Haran, Director, Higher Education & Research at SAP
Clint Beecroft, Senior Project Manager, La Trobe University
Peter Nikoletatos, CIO, La Trobe University

12:30pm (60 min)

Lunch
Lunch will be available in the foyer of the Treasury Room

Sponsored by Cognizant

1:30pm (60 min)

Update from Regional Groups

A brief update from each state and regional based group including discussion: New member representatives, 2016 focus (significant issues, major projects).

Facilitator: Kerry Holling, Chief Information and Digital Officer, Western Sydney University

Qld                    Scott Sorley, Chair QUDIT &
Executive Director ICT Services, USQ

NSW / ACT       Kerry Holling, Chair NAUDIT &
Chief Information & Digital Officer, WSU

NZ                     Liz Coulter, Director, Chair NZ ICT Directors & IT Services,
The University of Auckland

SA                      Paul Sherlock, CIO, University of South Australia

Vic / Tas           Peter Nikoletatos, Chair, VDIT
& CIO, La Trobe University

WA                    Elizabeth Wilson, CIO, Edith Cowan University

2:30pm (10 min)

‘On the Spot’ session – Questions / requests from members to members

Members
Various

2:40pm (30 min)

Federation University ITS Transformation – an 18 month journey

Andrew Tully
Executive Director, ITS and Business Solutions, Federation University

3:10pm (25 min)

Enterprise Architecture in HE

Mac Lemon
Managing Director, Enterprise Architects

Michael Kirby-Lewis
President, CAUDIT and CIO, UNSW

Ric Phillips
Architecture Analyst, Monash University

3:35pm (20 min)

Afternoon Tea
Tea and coffee will be available in the foyer of the Treasury Room.

Barista sponsored Red Hat

3:55pm (40 min)

Transformation in the World of the Cyber Threat – a case study

Aidan Tudehope
Managing Director, Macquarie Hosting Group

4:35pm (20 min)

‘On the Spot’ session – Questions / requests from members to members

Members
Various

4:55pm (5 min)

Wrap-up

Michael Kirby-Lewis
President, CAUDIT

5:30pm

Networking Drinks
Bowery Lane, 1 O’Connell Street, Sydney

Drinks sponsored by Axios Systems

6:30pm

Dinner
Bowery Lane, 1 O’Connell Street, Sydney

Dinner sponsored by Vantage Systems

 

DAY 2: Thursday 7th of April 2016

Fort Macquarie Room, The InterContinental Hotel
117 Macquarie Street, Sydney

Time

Event

From 8:30am (30 min)

Registration
Tea and coffee will be available in the foyer of the Fort Macquarie Room.

Barista sponsored by Red Hat

8:55am (5 min)

Housekeeping

Anne Kealley
CEO, CAUDIT

9:00am (10 min)

Welcome
Introduction to the day’s speakers

Michael Kirby-Lewis
President, CAUDIT

9:10am (50 min)

Top Ten Strategic Issues for 2016
Round table discussion and report back of outcome of member voting and commentary on key elements.

Facilitated by Steven Wojnarowski
Director, Analytics & Strategic Initiatives, CAUDIT

10:00am (15 min)

Professional Development Update

CAUDIT Managers Program (CMP)
Anne Kealley
CEO, CAUDIT

CAUDIT Leadership Institute (CLI)
Liz Gosling
Director, CLI

10:15am (5 min)

CLI video

10:30am (20 min)

Morning Tea
Morning Tea will be available in the foyer of the Fort Macquarie Room

Barista sponsored by Red Hat

10:50am (60 min)

Federation University Enterprise Architecture

Andrew Tully
Executive Director, ITS and Business Solutions, Federation University

11:50am (20 min)

Benchmarking Update
2016 Benchmarking data collection
International benchmarking

Paul Sherlock
Chair, CAUDIT Benchmarking Advisory Committee and
CIO (Library and IT), University of South Australia

Steven Wojnarowski
Director, Analytics & Strategic Initiatives, CAUDIT

12:10pm (60 min)

Lunch

Lunch will be available in the foyer of the Fort Macquarie Room.

Lunch sponsored by Cognizant                                              

1:10pm (35 min)

ORCID

Business drivers for ORCID in Australia and the ORCID Consortium, roles and responsibilities

Heath Marks
General Manager, AFF and ORCID Consortium Lead

Dr Paul Wong
Senior Data Management Specialist, Australian National Data Service

1:45pm (35 min)

How using technology facilitates learning for future developers

Dr Julia Prior
Director, Engagement (T&L), Faculty of Engineering & Information Technology / Senior Lecturer, School of Software
University of Technology, Sydney

2:20pm (20 min)

Afternoon Tea
Tea and coffee will be available in the foyer of the Fort Macquarie Room.

Barista sponsored by Red Hat

2:40pm (05 min)

Collective Negotiations
Michael Kirby-Lewis
President, CAUDIT

Steve Johnston
Director, Strategic Procurement, CAUDIT

2:45pm (25 min)

Strategic Procurement Update
Update on strategic procurement priorities and procurement activities for 2016, incl the University Procurement Hub (UPH) Project.

Steve Johnston
Director, Strategic Procurement, CAUDIT

Anne Kealley
CEO, CAUDIT

3:10pm (30 min)

CAUDIT Communities of Practice

Enterprise Architecture
Ric Phillips, Architecture Analyst, Monash University

Cyber Security CoP
Tim Lane, Manager, Client Services & Security, Southern Cross University

P3M (Portfolio, Program and Project Management
Karen Taylor, Technology Project Office Portfolio Manager, University of Technology, Sydney

3:40pm (5 min)

A short break to allow those who are not attending the CAUDIT Annual General Meeting to leave the room.

3:45pm (40 min)

CAUDIT Inc. Annual General Meeting

-         CAUDIT Inc. Full Member Representatives only

-         Associate and Affiliate Member Representatives may attend as observers

-         Others are asked to leave the room

Michael Kirby-Lewis
President, CAUDIT

4:25pm (5 min)

A short break to allow those who are not attending the AAF Annual General Meeting to leave the room.

4:30pm (20 min)

AAF Inc. Annual General Meeting

AAF Inc. Member Representatives only.  Non-Members may attend as observers.

Bruce Callow, President, AAF Inc
Heath Marks, General Manager, AAF

4:50pm (5 min)

Wrap-up

Michael Kirby-Lewis
President, CAUDIT

5:30pm

Networking Drinks
Waterfront, Opera Room, Italian Village
17-27 Circular Quay West, The Rocks, Sydney

Drinks sponsored by Blackboard Inc.

6:30pm

Dinner
Waterfront Settlers Hall, Italian Village
17-27 Circular Quay West, The Rocks, Sydney

Dinner sponsored by VMware Australia

DAY 3: Friday 8th of April 2016

Fort Macquarie Room, The InterContinental Hotel
117 Macquarie Street, Sydney

Time

Event

From 8:30am (30 min)

Registration
Tea and coffee will be available in the foyer of the Fort Macquarie Room.

Barista sponsored by Red Hat

8:55am (5 min)

Housekeeping

Anne Kealley
CEO, CAUDIT

9:00am (5 min)

Welcome
Introduction to the day’s speakers

Michael Kirby-Lewis
President, CAUDIT

9:05am (60 min)

Stress to Strength

Dr John Hinwood and Dr Judy Hinwood
Stress to Strength - http://www.stresstostrength.com/

10:05am (10 min)

2016 EDUCAUSE Study Tour

Steven Wojnarowski
Director, Analytics & Strategic Initiatives, CAUDIT

10:15am (15 min)

Innovation & IT @ Curtin

Alex Larson
Director for IT Operations, Curtin University

10:30am (20 min)

Morning Tea
Tea and coffee will be available in the foyer of the Fort Macquarie Room.

Barista sponsored by Red Hat

10:50am (30 min)

Federation University – the Digital Journey

Andrew Tully
Executive Director, ITS & Business Solutions, Federation University

11:20am (25 min)

Strategic Initiatives for 2016

Discussion facilitated by Elizabeth Wilson
Secretary, CAUDIT and Chief Information Officer, Edith Cowan University

11:45am(45 min)

Walking in Each Other’s Shoes

Sarah Chaloner
Deputy Chief Information & Digital Officer, Western Sydney University

Paul Hardaker
Assoc Director, Academic & Campus Experience, Western Sydney University

12:20pm (10 min)

THETA 2017 Conference

Liz Coulter
Co-Chair, THETA 2017 and Director, IT Services, University of Auckland

Liz Gosling
Co-Chair, THETA 2017 and CIO, Auckland University of Technology

12:30pm (10 min)

Closing remarks

Michael Kirby-Lewis
President, CAUDIT

Completion of meeting survey.

12:40pm (20 min)

Lunch
Lunch will be available in the foyer of the Fort Macquarie Room

Sponsored by Cognizant                                                         

1:00pm depart

Coach transport to Sydney airport domestic and international terminal. Departs from the Hotel.